Skip to main content

Zelf organiseren

 

Ons stappenplan:

1. Vraag uw wedstrijd aan via volgend formulier

Indien u graag een wedstrijd in het voorjaar (januari tot en met juni) organiseert, moet u dit voor 30 juni in het voorafgaande jaar hebben aangevraagd. Voorbeeld: u wil een wedstrijd organiseren op 5 februari 2021, dan moet de aanvraag het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen bereikt hebben voor 30 juni 2020. 

Indien u graag een wedstrijd in het najaar (juni tot en met december) organiseert, moet u dit voor 1 januari in het voorafgaande jaar hebben aangevraagd. Voorbeeld: u wil een wedstrijd organiseren op 17 september 2021, dan moet de aanvraag het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen bereikt hebben voor 1 januari 2021.

 - Wedstrijden aanvragen voor het jaar 2021 kan via dit formulier -

2. Uw aanvraag wordt op de bestuursvergadering besproken en moet hier worden goedgekeurd

3. Indien uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het draaiboek, een contract en de TKDV-template voor de wedstrijduitschrijving. Hierna kan de voorbereiding echt van start gaan!

 

Wil u vooraf al eens weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een TKDV-wedstrijd? Met name wat er van u, als club, verwacht wordt? En wat de rol van Taekwondo Vlaanderen hierin is? Neem dan een kijkje in dit draaiboek voor wedstrijdorganisatoren.

Indien u hierna nog vragen hebt omtrent de organisatie van een TKDV-wedstrijd, dan kan u steeds contact opnemen met het secretariaat: Annelies Van Hoofstat | recreatie@taekwondo.be | 011/87.09.19