Skip to main content

World Taekwondo licentie

De World Taekwondo licentie, of afgekort WT-licentie, is verplicht voor alle atleten (cadetten, junioren, senioren) en begeleiders (coaches, managers, dokters, kiné's ...) die aan een WT-tornooi met G-status (kyorugi of poomsae) willen deelnemen.

De WT-licentie moet jaarlijks aangevraagd worden. Dit gebeurt bij de Technische Directeur Topsport, Laurence Rase (topsport@taekwondo.be). Alle vragen met betrekking tot deze licentie mag je ook aan haar richten.

  Nieuwe licentie aanvragen

  Mail volgende documenten (in aparte files) naar topsport@taekwondo.be:

  • Betalingsbewijs van €42 op rekening BE58 0689 0394 8279 (IBAN), met de vermelding “naam + WT licentie).
  • Scan van een geldige internationale reispas of identiteitskaart.
  • Scan van gekleurde identiteitsfoto in jpeg formaat.
  • Scan van Kukkiwon diploma (indien van toepassing, anders vermelden van de kupgraad).
  • Voor de “begeleiders”: vermelden van hoedanigheid: bv. Coach, manager, kiné, dokter …
  • Uitsluitend voor de atleten (poomsae en kyorugi): scan van het doktersattest dat de atleet recent een elektrocardiogram in rust heeft ondergaan + vermelding dat dit resultaat normaal is voor een topsporter (NIET op het elektrocardiogram zelf!).

  LET OP: Het aanvragen van een nieuwe licentie moet telkens voor de deadline gebeuren. De deadlines van 2020 zijn ondertussen verlopen. Ben je deze toch vergeten aanvragen? Dit kan nog steeds maar er wordt dan waarschijnlijk een bijkomende kost gevraagd. Het aanvraagproces kan tot 4 weken duren. Vraag dus zeker op tijd jouw WT-licentie aan!

  Licentie vernieuwen

  Mail volgende documenten (in aparte files) naar topsport@taekwondo.be:

  • Betalingsbewijs van €42 op BE58 0689 0394 8279 (IBAN), met de vermelding “naam + WT-licentie).
  • Vermelden van elke verandering. Bv: nieuwe identiteitsfoto of reispas, nieuwe graad, nieuwe persoonsgegevens (aders, email, telefoon …), nieuwe WTE coach licentie …
  • Recent gekleurde identiteitsfoto in jpeg formaat voor cadetten en junioren.

   

  Taekwondo Vlaanderen werkt conform met de Europese privacy wetgeving (GDPR). De persoonsgegevens die worden gevraagd bij de aanvraag voor een WT-licentie worden geüpload op Simply Compete. De hoofdzetel van Simply Compete is in de Verenigde Staten gevestigd en is NIET gebonden aan de Europese wetgeving.